Despre noi

Cateva cuvinte…

„Aventura” noastra cu „termopanele” a inceput in 1997.

Am inceput cu tamplaria din Aluminiu care era mult mai solicitata la acea vreme iar in ’98 ne-am largit aria de activitate datorita cererii tot mai mare pe piata a tamplariei PVC. De atunci am lucrat cu zeci de tipuri de profile, garnituri, feronerie si alte materiale si accesorii folosite la confectionarea acestor ferestre cu geam termopan.

Experienta acumulata in acest timp, pasiunea dar si rezultatele obtinute in acest domeniu ne-au dus cu gandul sa acordam o atentie mai mare service-ului acestor ferestre.

Reparatii termopane” inseamna pentru noi punerea la dispozitia dvs. a cunostinelor, experientei si profesionalismului nostru.

Plasele de tantari au devenit din ce in ce mai nelipsite din tamplaria de PVC sau aluminiului datorita faptului ca ofera o aerisire a incaperii in orice moment al zilei fara grija ca pe ferestra deschisa pot intra insecte din exterior.

Noi va oferim mai multe variante de plase de tantari pentru tamplaria dvs. in functie de cerinte,dar in acelasi timp va putem indruma pentru a alege tipul corect de plasa de tantari care se potriveste cel mai bine tamplariei dar si dorintelor dvs.